Svenska

Welcome to Samsens Australian Labradoodle

Australian Labradoodle breeder located in north of Sweden. Our dogs are breed with lines from USA & Australia

and our focus in the breed are on health, temperament and socialization

 

-ALAEU breed member since 2016-

-ALAA and WALA breed member since 2019-

 

Välkommen Samsens Australien Labradoodle

 

 

 

Vi är en liten uppfödare av Australian Labradoodle. Vi är som uppfödare medlem i ALAA och WALA. Två internationella avelsförbund för Australien Labradoodle. Vi bedriver vår uppföning och avel med höga krav på våra avelsdjur vårt avelsmål med vår uppfödning är få fram sociala tjänstehundar som till sitt sätt både är lättillgängliga och även mycket arbetsvilliliga. Detta avelsmål  gör dessutom även att våra hundar blir dessutom utmärkta som sällskapshundar.


Alla våra avelshundar är handplockade från väldigt fina uppfödare med lång erfarenhet av uppfödning av Australien labradoodle.

Alla följer de högt satta målen och avelsreglemen som finns inom både WALA samt ALAA gällande hälsotester och härstamning.


Vi finns i Jämtland, Bispgården och du är varmt välkommen att följa oss här såväl som på sociala medier Samsens Australien labradoodle.

Om Oss


Jag Margareta är uppväxt i en familj med hunduppfödning. Min Pappa och min farfar drev Kennel H-stam med mycket fin uppfödning av Hamiltonstövare. Ett avelsarbete som de tilldelades Hamiltonplaketten för.Hamiltonplaketten är den finaste utmärkelse en kennel kan få i Sverige. Med mig från uppväxten och min  detta har jag tagit vikten av att välja sina avelsdjur med omsorg och aldrig tumma på dess kvalitet. Vikten av att väl socialisera valparna redan från födsel och att de har en självklart har en given plats i familjen i det vardagliga livet på gården och är med oss inne som ute. Till detta läggs val av bra foder, gärna klimatsmart och noggranhet med avmaskningar och dylikt. Vi vill hålla vår uppfödning på en sådan nivå att varje valp får sin egna specciella tid och omtanke redan från start och blir väl förbered för sitt nya liv hos valpköparen.


Att köpa valp från oss
Nästa planerade kull blir under våren2020. Vi säljer enbart sällskapshundar och alltså inga hundar menade för avel. Meningen med det är att försöka kontrollera aveln i samarbete med uppfödare i Sverige och utomlands och utveckla rasen genom avelsförbunden  i en så god riktning som möjligt. När vi annonserar om att det är tid att boka valp vill vi att du ger oss bra och tydlig information av dig och din familj och hur ni bor. Viktigt är att beskriva hur hunden kommer att införlivas i ert liv och hur den kommer att ha det om dagarna. Vi har därför inget direkt kösystem utan väljer våra valpköpare efter utifrån  ambitionsnivå och vilken möjlighet som finns att ge hunden ett innehållsrikt liv.


Vår höga avelsmål ger en allsidig, rolig, lättlärd, vacker och vänlig hund som passar väldigt många. Hundarna är uppväxta i hemmiljö och väl förberedda för ett omväxlande och aktivt liv tillsammans med sina nya familjer. Vi finns alltid tillgänglig för den som köpt hund genom oss med stöd och support.
GET IN TOUCH
Email:

margareta@australien-labradoodle.nu


Copyright © All Rights Reserved